Nutriční hodnoty (Hovězí roláda s vaječnou omeletou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 328 kJ / 2 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 189,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,47 g |
Tuky | 207,33 g |
– nasycené | 93,34 g |
– nenasycené | 100,22 g |
–– mononenasycené | 85,98 g |
–– polynenasycené | 14,25 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,54 g |
Sacharidy | 17,11 g |
– cukry | 5,81 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | 700 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bavorská hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
2 2 klobásy | Klobása | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
sterilovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
vývar podle potřeby (nebo voda) | Vývar masový | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 rovná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |