Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 991 kJ /
1 432 kcal
Bílkoviny50,31 g
– z toho živočišné bílkoviny36,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,10 g
Tuky101,73 g
– nasycené27,78 g
– nenasycené70,01 g
–– mononenasycené55,39 g
–– polynenasycené14,61 g
––– omega 30,87 g
Vláknina30,88 g
Cholesterol 217 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy65,66 g
– cukry23,21 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pstruha duhového (filety) Pstruh 200 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 3 uvařené brambory ve slupce Brambor zimní 150 g
200 g 200 g fazolek Fazolky čerstvé 200 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
8 8 cherry rajčátek Rajčata cherry 240 g
8 8 černých oliv Olivy čerstvé zralé
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hořčice (např. francouzské, dijonské) Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička vinného octa Ocet vinný bílý 5 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.