Nutriční hodnoty (Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 991 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,10 g |
Tuky | 101,73 g |
– nasycené | 27,78 g |
– nenasycené | 70,01 g |
–– mononenasycené | 55,39 g |
–– polynenasycené | 14,61 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 30,88 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 65,66 g |
– cukry | 23,21 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pstruha duhového (filety) | Pstruh | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 3 uvařené brambory ve slupce | Brambor zimní | 150 g |
200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
8 8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
8 8 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice (např. francouzské, dijonské) | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžička 1 lžička vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |