Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s medvědím česnekem a mrkví v papiňáku (tlakovém hrnci))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 156 kJ / 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 18,32 g |
– nasycené | 9,27 g |
– nenasycené | 8,82 g |
–– mononenasycené | 6,51 g |
–– polynenasycené | 2,31 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 19,61 g |
– cukry | 8,63 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky pečeně bez kosti (po 200 g) | Kost hovězí | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 hrst 1 hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |