Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s medvědím česnekem a mrkví v papiňáku (tlakovém hrnci))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 156 kJ /
276 kcal
Bílkoviny5,55 g
– z toho živočišné bílkoviny2,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,24 g
Tuky18,32 g
– nasycené9,27 g
– nenasycené8,82 g
–– mononenasycené6,51 g
–– polynenasycené2,31 g
––– omega 30,12 g
Vláknina10,04 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy19,61 g
– cukry8,63 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky pečeně bez kosti (po 200 g) Kost hovězí
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 hrst 1 hrst medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.