Nutriční hodnoty (Bramborák s kuřecím masem pečený v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 570 kJ / 1 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,10 g |
Tuky | 58,56 g |
– nasycené | 23,63 g |
– nenasycené | 28,61 g |
–– mononenasycené | 22,44 g |
–– polynenasycené | 6,17 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 664 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 216,10 g |
– cukry | 11,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g brambor (700 g oloupaných) | Brambor zimní | 900 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku (i více, podle chuti) | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín (nebo drcený) | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |