Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák s kuřecím masem pečený v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 570 kJ /
1 809 kcal
Bílkoviny92,86 g
– z toho živočišné bílkoviny64,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,10 g
Tuky58,56 g
– nasycené23,63 g
– nenasycené28,61 g
–– mononenasycené22,44 g
–– polynenasycené6,17 g
––– omega 30,57 g
Vláknina27,10 g
Cholesterol 664 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy216,10 g
– cukry11,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g brambor (700 g oloupaných) Brambor zimní 900 g
5 stroužků 5 stroužků česneku (i více, podle chuti) Česnek čerstvý 35 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
celý kmín (nebo drcený) Kmín
majoránka Majoránka sušená
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
200 g 200 g kuřecích prsou Kuře prso 200 g
čerstvě drcený pepř Pepř černý
40 g 40 g sádla Sádlo vepřové 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.