Nutriční hodnoty (Univerzální jogurtové těsto (na slané i sladké pečivo))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 622 kJ / 3 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,53 g |
Tuky | 140,97 g |
– nasycené | 12,73 g |
– nenasycené | 119,73 g |
–– mononenasycené | 80,71 g |
–– polynenasycené | 39,03 g |
––– omega 3 | 10,75 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 566,37 g |
– cukry | 48,60 g |
––– laktóza | 11,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
9-18 g 9-18 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 13.5 g |