Nutriční hodnoty (Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 459 kJ / 2 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,48 g |
Tuky | 211,85 g |
– nasycené | 86,18 g |
– nenasycené | 105,66 g |
–– mononenasycené | 86,83 g |
–– polynenasycené | 18,83 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 11,35 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 5,86 g |
Sacharidy | 70,85 g |
– cukry | 15,05 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-7 6-7 středně velkých brambor | Brambor zimní | 325 g |
400 g 400 g mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
1 balení 1 balení sýru Brie (nebo camembert) | Hermelín | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín |