Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 459 kJ /
2 739 kcal
Bílkoviny132,66 g
– z toho živočišné bílkoviny125,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,48 g
Tuky211,85 g
– nasycené86,18 g
– nenasycené105,66 g
–– mononenasycené86,83 g
–– polynenasycené18,83 g
––– omega 30,78 g
Vláknina11,35 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 2,50 g
Sůl5,86 g
Sacharidy70,85 g
– cukry15,05 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6-7 6-7 středně velkých brambor Brambor zimní 325 g
400 g 400 g mletého masa Vepřový ořez 400 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
1 balení 1 balení sýru Brie (nebo camembert) Hermelín
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.