Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka se zeleninou, brambory a žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 343 kJ /
321 kcal
Bílkoviny19,09 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,09 g
Tuky1,28 g
– nasycené0,92 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,17 g
––– omega 30,02 g
Vláknina26,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy45,00 g
– cukry9,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 póru
1/2 1/2 kedlubnu Kedluben čerstvý 90 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
40 g 40 g másla na jíšku Jíška máslová
20 g 20 g másla pod zeleninu Mrkev čerstvá 20 g
500 g 500 g žampiónů Žampion čerstvý 500 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
zelená nať z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
petrželka (i sušená) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.