Nutriční hodnoty (Polévka se zeleninou, brambory a žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,09 g |
Tuky | 1,28 g |
– nasycené | 0,92 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 9,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 póru | ||
1/2 1/2 kedlubnu | Kedluben čerstvý | 90 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
40 g 40 g másla na jíšku | Jíška máslová | |
20 g 20 g másla pod zeleninu | Mrkev čerstvá | 20 g |
500 g 500 g žampiónů | Žampion čerstvý | 500 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
zelená nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
petrželka (i sušená) | Petržel nať čerstvá |