Nutriční hodnoty (Králičí stehna s dijonskou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 626 kJ / 2 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
Tuky | 254,80 g |
– nasycené | 142,14 g |
– nenasycené | 107,94 g |
–– mononenasycené | 93,24 g |
–– polynenasycené | 14,70 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 9,33 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 66,05 g |
– cukry | 16,44 g |
––– laktóza | 6,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
vývar podle potřeby | Vývar masový | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |