Nutriční hodnoty (Těstoviny s italskou salsicciou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,68 g |
Tuky | 18,01 g |
– nasycené | 8,89 g |
– nenasycené | 4,23 g |
–– mononenasycené | 3,41 g |
–– polynenasycené | 0,83 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 18,73 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 200,20 g |
– cukry | 21,30 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 klobásy salsiccia | Klobása | |
2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
0,5 plechovky 0,5 plechovky zavařených loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
30 g 30 g parmezánu | Parmezán | 30 g |
200-250 g 200-250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 225 g |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská |