Nutriční hodnoty (Buchta s jablky a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 100 kJ / 4 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,80 g |
Tuky | 216,31 g |
– nasycené | 33,99 g |
– nenasycené | 158,83 g |
–– mononenasycené | 83,29 g |
–– polynenasycené | 75,54 g |
––– omega 3 | 16,10 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 871 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 439,99 g |
– cukry | 270,29 g |
––– laktóza | 21,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice mletá | Skořice ceylonská mletá |