Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta s jablky a zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 100 kJ /
4 087 kcal
Bílkoviny83,23 g
– z toho živočišné bílkoviny45,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,80 g
Tuky216,31 g
– nasycené33,99 g
– nenasycené158,83 g
–– mononenasycené83,29 g
–– polynenasycené75,54 g
––– omega 316,10 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 871 mg
Sodík 647 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy439,99 g
– cukry270,29 g
––– laktóza21,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice mletá Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.