Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z květákových řapíků s ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 441 kJ /
344 kcal
Bílkoviny24,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,63 g
Tuky2,96 g
– nasycené0,83 g
– nenasycené1,72 g
–– mononenasycené0,52 g
–– polynenasycené1,21 g
––– omega 30,00 g
Vláknina40,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 660 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy34,70 g
– cukry23,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
listy z 1 hlávky listy z 1 hlávky květáku Květák čerstvý 700 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
1 1 rovná lžíce cukru krupice Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce rýžového octa Ocet rýžový 15 ml
2 lžíce 2 lžíce nastrouhané mrkve Mrkev čerstvá 30 g
6-10 6-10 ředkviček (podle chuti) Ředkvička čerstvá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
kousek kousek červené papriky Paprika červená čerstvá
citronová šťáva (podle chuti) Šťáva z citrónu
1 snítka 1 snítka petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.