Nutriční hodnoty (Jitčin ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 692 kJ / 5 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,96 g |
Tuky | 179,52 g |
– nasycené | 62,71 g |
– nenasycené | 101,62 g |
–– mononenasycené | 47,30 g |
–– polynenasycené | 54,32 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 23,14 g |
Cholesterol | 876 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,82 g |
Sacharidy | 765,16 g |
– cukry | 241,00 g |
––– laktóza | 20,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g vody | Voda | 170 ml |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
530-550 g 530-550 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 540 g |
18 g 18 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 18 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
400 g 400 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
40-60 g 40-60 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
250 250 g měkkého tvarohu kostky | Tvaroh polotučný | |
drobné ovoce na posypání | Jahody čerstvé | |
170 g 170 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 170 g |
60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
80 g 80 g tuku (pevné máslo nebo i sádlo) | Máslo kravské | 80 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |