Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jitčin ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 692 kJ /
5 185 kcal
Bílkoviny115,48 g
– z toho živočišné bílkoviny31,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny83,96 g
Tuky179,52 g
– nasycené62,71 g
– nenasycené101,62 g
–– mononenasycené47,30 g
–– polynenasycené54,32 g
––– omega 31,88 g
Vláknina23,14 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,82 g
Sacharidy765,16 g
– cukry241,00 g
––– laktóza20,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g vody Voda 170 ml
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
530-550 g 530-550 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 540 g
18 g 18 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 18 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
400 g 400 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
40-60 g 40-60 g cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 250 g měkkého tvarohu kostky Tvaroh polotučný
drobné ovoce na posypání Jahody čerstvé
170 g 170 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 170 g
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
80 g 80 g tuku (pevné máslo nebo i sádlo) Máslo kravské 80 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.