Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-pórkový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 456 kJ /
826 kcal
Bílkoviny14,35 g
– z toho živočišné bílkoviny6,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,45 g
Tuky57,78 g
– nasycené36,85 g
– nenasycené19,61 g
–– mononenasycené16,57 g
–– polynenasycené3,05 g
––– omega 30,51 g
Vláknina14,55 g
Cholesterol 164 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy50,48 g
– cukry13,71 g
––– laktóza4,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
3 větvičky 3 větvičky tymiánu Tymián sušený
80 g 80 g pórku Pórek čerstvý 80 g
100 g 100 g brambor Brambor zimní 100 g
50 ml 50 ml suchého bílého vína (zhruba) Víno bílé suché 50 ml
750 ml 750 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 750 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy (nemusí být) Kurkuma mletá 1.25 g
krutonky na podávání Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.