Nutriční hodnoty (Chlebíčky s pomazánkou z uzené makrely)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 516 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 98,84 g |
– nasycené | 14,03 g |
– nenasycené | 73,15 g |
–– mononenasycené | 25,63 g |
–– polynenasycené | 47,53 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 22,80 g |
– cukry | 16,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 150 uzené makrely | Makrela uzená filet | |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
citronová šťáva (dle chuti) | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice (dle chuti) | Hořčice dijonská | 15 g |
100 g 100 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
10 plátků 10 plátků veky | Veka | |
5 5 nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | |
2 2 slepičí vejce (nebo 5 křepelčích) | Slepice | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |