Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový dezert ze dvou surovin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 202 kJ /
1 243 kcal
Bílkoviny17,50 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky61,30 g
– nasycené30,43 g
– nenasycené26,58 g
–– mononenasycené20,05 g
–– polynenasycené6,53 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy147,50 g
– cukry135,00 g
––– laktóza20,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kvalitní čokolády Čokoláda mléčná 30% 200 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
ušlehaná šlehačka Šlehačka 35%
čerstvé ovoce podle chuti Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.