Nutriční hodnoty (Čokoládový dezert ze dvou surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 61,30 g |
– nasycené | 30,43 g |
– nenasycené | 26,58 g |
–– mononenasycené | 20,05 g |
–– polynenasycené | 6,53 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 15,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 147,50 g |
– cukry | 135,00 g |
––– laktóza | 20,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kvalitní čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 200 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
ušlehaná šlehačka | Šlehačka 35% | |
čerstvé ovoce podle chuti | Jahody čerstvé |