Nutriční hodnoty (Domácí vlašský salát na chlebíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 645 kJ / 2 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,55 g |
Tuky | 215,67 g |
– nasycené | 28,73 g |
– nenasycené | 168,54 g |
–– mononenasycené | 51,61 g |
–– polynenasycené | 116,93 g |
––– omega 3 | 2,83 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 508 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,40 g |
Sacharidy | 76,65 g |
– cukry | 15,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g oloupaných, ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
250 g 250 g šunky | Šunka vepřová vařená | 250 g |
100 g 100 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
50 g 50 g vařeného hrášku (nebo sterilovaný) | Hrášek zelený | 50 g |
50 g 50 g vařeného celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
50 g 50 g vařené mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |