Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 752 kJ /
897 kcal
Bílkoviny49,33 g
– z toho živočišné bílkoviny45,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,28 g
Tuky63,62 g
– nasycené12,65 g
– nenasycené37,04 g
–– mononenasycené19,72 g
–– polynenasycené17,32 g
––– omega 30,45 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 769 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy28,40 g
– cukry19,65 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
5 5 ředkviček Ředkvička čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g vařeného uzeného masa (nebo šunky) Vepřová plec uzená 100 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce cottage sýra Cottage 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pažitka (nebo listová petrželka) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.