Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 752 kJ / 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 63,62 g |
– nasycené | 12,65 g |
– nenasycené | 37,04 g |
–– mononenasycené | 19,72 g |
–– polynenasycené | 17,32 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 769 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 28,40 g |
– cukry | 19,65 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g vařeného uzeného masa (nebo šunky) | Vepřová plec uzená | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce cottage sýra | Cottage | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pažitka (nebo listová petrželka) | Pažitka čerstvá |