Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená červená řepa a mrkev s medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie580 kJ /
139 kcal
Bílkoviny0,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky0,10 g
– nasycené0,02 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy33,06 g
– cukry30,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 velká červená řepa Červená řepa čerstvá
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
0,5 lžíce 0,5 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 7.5 ml
několik kapek několik kapek oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.