Nutriční hodnoty (Kynutý jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 961 kJ / 4 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,75 g |
Tuky | 127,30 g |
– nasycené | 72,22 g |
– nenasycené | 47,53 g |
–– mononenasycené | 37,97 g |
–– polynenasycené | 9,56 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 747 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 624,00 g |
– cukry | 311,51 g |
––– laktóza | 13,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
40 g 40 g droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
750 g 750 g kyselejších jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |