Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 961 kJ /
4 054 kcal
Bílkoviny80,45 g
– z toho živočišné bílkoviny16,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,75 g
Tuky127,30 g
– nasycené72,22 g
– nenasycené47,53 g
–– mononenasycené37,97 g
–– polynenasycené9,56 g
––– omega 31,08 g
Vláknina45,20 g
Cholesterol 747 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,32 g
Sacharidy624,00 g
– cukry311,51 g
––– laktóza13,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
40 g 40 g droždí Droždí pekařské lisované 40 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
750 g 750 g kyselejších jablek Jablko čerstvé 750 g
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
trochu trochu skořice Skořice ceylonská
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.