Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z řapíkatého celeru se sýrem feta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 207 kJ /
767 kcal
Bílkoviny23,64 g
– z toho živočišné bílkoviny21,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky69,88 g
– nasycené49,62 g
– nenasycené17,25 g
–– mononenasycené13,44 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 30,54 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 142 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,08 g
Sacharidy10,70 g
– cukry6,00 g
––– laktóza1,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
20 g 20 g přepuštěného másla (nebo másla se lžičkou oleje) Ghí 20 g
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
3-4 plátky 3-4 plátky zázvoru Zázvor sušený
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 litr 1 litr vývaru (kuřecí, zeleninový) Vývar masový 1000 ml
150 ml 150 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 150 ml
100 g 100 g sýru feta Sýr feta 100 g
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.