Nutriční hodnoty (Polévka z řapíkatého celeru se sýrem feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 207 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 69,88 g |
– nasycené | 49,62 g |
– nenasycené | 17,25 g |
–– mononenasycené | 13,44 g |
–– polynenasycené | 3,81 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 142 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,08 g |
Sacharidy | 10,70 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 1,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
20 g 20 g přepuštěného másla (nebo másla se lžičkou oleje) | Ghí | 20 g |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
3-4 plátky 3-4 plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 litr 1 litr vývaru (kuřecí, zeleninový) | Vývar masový | 1000 ml |
150 ml 150 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 150 ml |
100 g 100 g sýru feta | Sýr feta | 100 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |