Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře, brambory a kysané zelí v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 485 kJ /
2 028 kcal
Bílkoviny31,38 g
– z toho živočišné bílkoviny9,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,96 g
Tuky124,65 g
– nasycené64,10 g
– nenasycené57,05 g
–– mononenasycené48,84 g
–– polynenasycené8,22 g
––– omega 30,42 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,20 g
Sacharidy182,32 g
– cukry26,02 g
––– laktóza7,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecích horních a spodních stehen
koření na kuře Grilovací koření
koření na pečené brambory Brambor zimní
česnek dle chuti Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
0,7 l 0,7 l kysaného zelí Zelí bílé kvašené
100 g 100 g anglické slaniny (plátky) Anglická slanina 100 g
200 g 200 g smetany (30%) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
kmín Kmín
3 3 malé plátky másla Máslo kravské 3 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.