Nutriční hodnoty (Kuře, brambory a kysané zelí v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 485 kJ / 2 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
Tuky | 124,65 g |
– nasycené | 64,10 g |
– nenasycené | 57,05 g |
–– mononenasycené | 48,84 g |
–– polynenasycené | 8,22 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 182,32 g |
– cukry | 26,02 g |
––– laktóza | 7,62 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích horních a spodních stehen | ||
koření na kuře | Grilovací koření | |
koření na pečené brambory | Brambor zimní | |
česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
0,7 l 0,7 l kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
100 g 100 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 100 g |
200 g 200 g smetany (30%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
kmín | Kmín | |
3 3 malé plátky másla | Máslo kravské | 3 g |