Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky na cibuli, pórku a paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 311 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,57 g |
Tuky | 31,00 g |
– nasycené | 4,14 g |
– nenasycené | 23,58 g |
–– mononenasycené | 12,75 g |
–– polynenasycené | 10,83 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 257 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 19,14 g |
– cukry | 8,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje ( ideálně arašídový) | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička maďarské papriky | Paprika sladká | 5 g |
vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový | |
100 g 100 g bílé části pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce paprikové lahůdkové pasty |