Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Snídaňová vejce Benedikt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 698 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny22,12 g
– z toho živočišné bílkoviny20,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,70 g
Tuky108,94 g
– nasycené59,75 g
– nenasycené40,77 g
–– mononenasycené35,80 g
–– polynenasycené4,97 g
––– omega 30,40 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 260 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy13,14 g
– cukry1,30 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 plátky 2 plátky sušené šunky Pršut
1 plátek 1 plátek toustu Toast pšeničný bílý 20 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
pažitka Pažitka čerstvá
uzená paprika Paprika uzená
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 lžíce 1 lžíce octa (nebo citronové šťávy) Ocet lihový 15 ml
100 g 100 g rozpuštěného másla Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.