Nutriční hodnoty (Snídaňová vejce Benedikt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 698 kJ / 1 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,70 g |
Tuky | 108,94 g |
– nasycené | 59,75 g |
– nenasycené | 40,77 g |
–– mononenasycené | 35,80 g |
–– polynenasycené | 4,97 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 13,14 g |
– cukry | 1,30 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 plátky 2 plátky sušené šunky | Pršut | |
1 plátek 1 plátek toustu | Toast pšeničný bílý | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
uzená paprika | Paprika uzená | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce octa (nebo citronové šťávy) | Ocet lihový | 15 ml |
100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |
sůl | Sůl mořská |