Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka po mexicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 080 kJ /
1 692 kcal
Bílkoviny74,52 g
– z toho živočišné bílkoviny68,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,07 g
Tuky132,07 g
– nasycené25,50 g
– nenasycené101,02 g
–– mononenasycené71,66 g
–– polynenasycené29,36 g
––– omega 38,38 g
Vláknina22,07 g
Cholesterol 237 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,43 g
Sacharidy41,55 g
– cukry31,47 g
––– laktóza8,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 starší středně velké bílé bagety Bageta pšeničná
4 lžíce 4 lžíce sýrového Salsa dipu
4 lžíce 4 lžíce rajčatového Salsa dipu
3 lžíce 3 lžíce omáčky na fajitas
150 ml 150 ml smetany na vaření 16% Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce brusinkové omáčky
10 10 cherry rajčat Rajčata cherry 300 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 7.5 g
1/2 1/2 čerstvé papriky (červená nebo žlutá, může být i celá) Paprika červená čerstvá 75 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej na smažení Olej řepkový
100 ml 100 ml oleje do náplně Olej řepkový 100 ml
1 konzerva 1 konzerva kukuřice (nebo kukuřice s červenými fazolemi) Kukuřice sterilovaná
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
100 g 100 g nakrájené Vysočiny Suchý salám 100 g
50 g 50 g tvrdého sýru v celku Sýr kravský tvrdý 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.