Nutriční hodnoty (Žemlovka po mexicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 080 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,07 g |
Tuky | 132,07 g |
– nasycené | 25,50 g |
– nenasycené | 101,02 g |
–– mononenasycené | 71,66 g |
–– polynenasycené | 29,36 g |
––– omega 3 | 8,38 g |
Vláknina | 22,07 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,43 g |
Sacharidy | 41,55 g |
– cukry | 31,47 g |
––– laktóza | 8,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 starší středně velké bílé bagety | Bageta pšeničná | |
4 lžíce 4 lžíce sýrového Salsa dipu | ||
4 lžíce 4 lžíce rajčatového Salsa dipu | ||
3 lžíce 3 lžíce omáčky na fajitas | ||
150 ml 150 ml smetany na vaření 16% | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce brusinkové omáčky | ||
10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 7.5 g |
1/2 1/2 čerstvé papriky (červená nebo žlutá, může být i celá) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
100 ml 100 ml oleje do náplně | Olej řepkový | 100 ml |
1 konzerva 1 konzerva kukuřice (nebo kukuřice s červenými fazolemi) | Kukuřice sterilovaná | |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
100 g 100 g nakrájené Vysočiny | Suchý salám | 100 g |
50 g 50 g tvrdého sýru v celku | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |