Nutriční hodnoty (Pečené fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 759 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 46,17 g |
– nasycené | 21,89 g |
– nenasycené | 23,66 g |
–– mononenasycené | 19,43 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 37,35 g |
– cukry | 29,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,2 kg 1,2 kg fazolí v tomatě (3 konzervy) | Fazole v tomatové omáčce | |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce worcesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
kečup | Kečup sladký |