Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené fazole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 759 kJ /
659 kcal
Bílkoviny22,73 g
– z toho živočišné bílkoviny21,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky46,17 g
– nasycené21,89 g
– nenasycené23,66 g
–– mononenasycené19,43 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 108 mg
Sodík 1,91 g
Sůl5,50 g
Sacharidy37,35 g
– cukry29,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,2 kg 1,2 kg fazolí v tomatě (3 konzervy) Fazole v tomatové omáčce
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžíce 2 lžíce worcesterské omáčky Worcestrová omáčka 30 ml
kečup Kečup sladký

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.