Nutriční hodnoty (Křupavé brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 044 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 37,63 g |
– nasycené | 18,00 g |
– nenasycené | 18,75 g |
–– mononenasycené | 15,00 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g malých brambor | Brambor zimní | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bylinky (např. provensálská směs) | Petržel nať čerstvá | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla na smažení | Sádlo vepřové | 37.5 g |