Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 044 kJ /
728 kcal
Bílkoviny10,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky37,63 g
– nasycené18,00 g
– nenasycené18,75 g
–– mononenasycené15,00 g
–– polynenasycené3,75 g
––– omega 30,09 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g malých brambor Brambor zimní 500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bylinky (např. provensálská směs) Petržel nať čerstvá
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla na smažení Sádlo vepřové 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.