Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkovník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 151 kJ /
2 665 kcal
Bílkoviny72,20 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,20 g
Tuky90,06 g
– nasycené33,08 g
– nenasycené51,07 g
–– mononenasycené37,67 g
–– polynenasycené13,40 g
––– omega 31,10 g
Vláknina21,24 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 367 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy380,84 g
– cukry29,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g vody Voda 280 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
100 g 100 g drobně krájených škvarků Škvarky 100 g
300 g 300 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
50 g 50 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 50 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
10-12 g 10-12 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 11 g
1 lžíce 1 lžíce hustého žitného kvásku (cca 50 g) Kvásek žitný 15 ml
(možno přidat i 1 rozetřený stroužek stroužek česneku)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.