Nutriční hodnoty (Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 843 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,82 g |
Tuky | 8,82 g |
– nasycené | 5,46 g |
– nenasycené | 3,16 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,58 g |
– cukry | 12,56 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
2 plátky 2 plátky selského špeku | Špek | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
škrob na posyp masa | Bramborový škrob | |
cukr dle potřeby | Cukr bílý | |
4 4 větší mladé mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
1 hrst 1 hrst hrášku (čerstvého, mraženého) | Hrášek zelený | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sádlo (olej) pod maso | Sádlo vepřové | |
2 porce 2 porce brambor | Brambor zimní |