Nutriční hodnoty (Noky do zeleninové polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 917 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 11,88 g |
– nasycené | 4,51 g |
– nenasycené | 5,01 g |
–– mononenasycené | 4,12 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,66 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 0,48 g |
––– laktóza | 0,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 tavené sýry | Sýr tavený | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce másla | Máslo kravské | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce (vrchovaté) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
čerstvě mletý pepř podle chuti | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka koření na bylinkové máslo | Máslo bylinkové | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |