Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Noky do zeleninové polévky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie917 kJ /
219 kcal
Bílkoviny10,92 g
– z toho živočišné bílkoviny8,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky11,88 g
– nasycené4,51 g
– nenasycené5,01 g
–– mononenasycené4,12 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,66 g
Cholesterol 272 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy16,80 g
– cukry0,48 g
––– laktóza0,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 tavené sýry Sýr tavený
1/2 lžíce 1/2 lžíce másla Máslo kravské 5 g
2 lžíce 2 lžíce (vrchovaté) polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
čerstvě mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka koření na bylinkové máslo Máslo bylinkové
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.