Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veky se špaldou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 245 kJ /
2 449 kcal
Bílkoviny55,85 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,85 g
Tuky71,69 g
– nasycené30,95 g
– nenasycené36,72 g
–– mononenasycené25,27 g
–– polynenasycené11,45 g
––– omega 30,56 g
Vláknina39,72 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy375,16 g
– cukry26,98 g
––– laktóza0,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g vody Voda 100 ml
1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) Sladěnka
8-10 g 8-10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 9 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
160 g 160 g vody Voda 160 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu (cca 40 g) Jogurt kravský bílý 1,5% 15 ml
60 g 60 g zcela změklého sádla Sádlo vepřové 60 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 2 rovné lžičky soli (10 g) Sůl mořská
200 g 200 g špaldové celozrnné mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 200 g
170 g 170 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 170 g
voda nebo vejce na potření před pečením Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.