Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 158 kJ /
7 208 kcal
Bílkoviny98,99 g
– z toho živočišné bílkoviny19,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny79,88 g
Tuky251,81 g
– nasycené153,98 g
– nenasycené88,51 g
–– mononenasycené76,44 g
–– polynenasycené12,07 g
––– omega 31,45 g
Vláknina78,79 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy1 097,08 g
– cukry592,54 g
––– laktóza14,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/8 l 1/8 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
75 g 75 g másla Máslo kravské 75 g
375 g 375 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
sůl Sůl mořská
2 kg 2 kg jablek Jablko čerstvé 2000 g
1/8 l 1/8 l bílého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.