Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 158 kJ / 7 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 79,88 g |
Tuky | 251,81 g |
– nasycené | 153,98 g |
– nenasycené | 88,51 g |
–– mononenasycené | 76,44 g |
–– polynenasycené | 12,07 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 78,79 g |
Cholesterol | 975 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 1 097,08 g |
– cukry | 592,54 g |
––– laktóza | 14,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/8 l 1/8 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
375 g 375 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 kg 2 kg jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
1/8 l 1/8 l bílého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |