Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 249 kJ /
298 kcal
Bílkoviny10,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,05 g
Tuky13,16 g
– nasycené8,13 g
– nenasycené4,72 g
–– mononenasycené4,02 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,06 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy27,42 g
– cukry18,50 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g kedlubny Kedluben čerstvý 280 g
80 g 80 g mrkve Mrkev čerstvá 80 g
120 g 120 g cukety Cuketa čerstvá 120 g
2 lžíce 2 lžíce hrášku (čerstvého, mraženého) Hrášek zelený 30 g
2 2 lžičky koření ze sušené zeleniny bez konzervantů Mrkev sušená
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
15 g 15 g másla Máslo kravské 15 g
1 kousek 1 kousek dýně Dýně čerstvá
1 1 batát Batáty neloupané
15-20 g 15-20 g medvědího česneku (nebo petrželové nati) Česnek medvědí čerstvý 17.5 g
parmezán na posyp Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.