Nutriční hodnoty (Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 249 kJ / 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,05 g |
Tuky | 13,16 g |
– nasycené | 8,13 g |
– nenasycené | 4,72 g |
–– mononenasycené | 4,02 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 27,42 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 280 g |
80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g |
120 g 120 g cukety | Cuketa čerstvá | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce hrášku (čerstvého, mraženého) | Hrášek zelený | 30 g |
2 2 lžičky koření ze sušené zeleniny bez konzervantů | Mrkev sušená | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |
1 kousek 1 kousek dýně | Dýně čerstvá | |
1 1 batát | Batáty neloupané | |
15-20 g 15-20 g medvědího česneku (nebo petrželové nati) | Česnek medvědí čerstvý | 17.5 g |
parmezán na posyp | Parmezán |