Nutriční hodnoty (Bábovka ze šesti vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 310 kJ / 4 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,65 g |
Tuky | 218,56 g |
– nasycené | 120,16 g |
– nenasycené | 81,60 g |
–– mononenasycené | 70,22 g |
–– polynenasycené | 11,38 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 804 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 561,50 g |
– cukry | 336,90 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
310 g 310 g hladké (polohrubé) mouky | Mouka pšeničná hladká | 310 g |
310 g 310 g cukru moučka | Cukr bílý | 310 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1-2 1-2 polévkové lžíce kakaa (volitelně) | Kakao prášek | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
strouhanka (kokos) na vysypání formy | Strouhanka pšeničná |