Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 507 kJ /
1 555 kcal
Bílkoviny20,36 g
– z toho živočišné bílkoviny6,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,86 g
Tuky144,41 g
– nasycené94,63 g
– nenasycené46,53 g
–– mononenasycené42,16 g
–– polynenasycené4,36 g
––– omega 30,97 g
Vláknina24,12 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy34,17 g
– cukry14,76 g
––– laktóza6,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
několik několik snítek čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
100 g 100 g másla (zhruba) Máslo kravské 100 g
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
rostlinný olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 hrst 1 hrst sekané petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.