Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,86 g |
Tuky | 144,41 g |
– nasycené | 94,63 g |
– nenasycené | 46,53 g |
–– mononenasycené | 42,16 g |
–– polynenasycené | 4,36 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 24,12 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,17 g |
– cukry | 14,76 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
několik několik snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
100 g 100 g másla (zhruba) | Máslo kravské | 100 g |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
rostlinný olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 hrst 1 hrst sekané petrželky | Petržel nať čerstvá |