Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na zelenině a houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 739 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 10,77 g |
– nasycené | 6,80 g |
– nenasycené | 3,78 g |
–– mononenasycené | 2,85 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,68 g |
– cukry | 4,78 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
1 plechovka 1 plechovka drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
1-2 1-2 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
1 hrst 1 hrst předem namočených sušených hub | Houby sušené směs | |
300 ml 300 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
troška cukru | Cukr bílý | |
bazalka | Bazalka čerstvá |