Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Strouhaný koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 694 kJ /
5 424 kcal
Bílkoviny99,07 g
– z toho živočišné bílkoviny29,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,75 g
Tuky233,19 g
– nasycené118,21 g
– nenasycené98,51 g
–– mononenasycené64,71 g
–– polynenasycené33,80 g
––– omega 34,89 g
Vláknina49,78 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 769 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy707,39 g
– cukry309,28 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 10 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
500 g 500 g prosáté hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
3 lžíce 3 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 45 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky skořice Skořice ceylonská 2 g
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 skořicové cukry + cukr podle chuti Cukr skořicový
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
vlašské ořechy Vlašské ořechy
rozinky namočené v rumu Rozinky
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
1 hrst 1 hrst sekaných ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.