Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 818 kJ /
1 391 kcal
Bílkoviny205,99 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,99 g
Tuky43,24 g
– nasycené10,63 g
– nenasycené21,69 g
–– mononenasycené18,61 g
–– polynenasycené3,08 g
––– omega 30,20 g
Vláknina19,90 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,90 g
– cukry22,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
3 3 středně velké cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 červená paprika (není nutné) Paprika červená čerstvá 150 g
olej Olej řepkový
červená mletá paprika Paprika červená sušená
rajčatový protlak Protlak rajčatový
vepřový vývar podle potřeby Vývar vepřový
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
5 stroužků 5 stroužků česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 35 g
maďarské koření na guláš (není nutné) Koření Argentina
hladká mouka (nebo chléb) na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.