Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s klobásou a paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 298 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,60 g |
Tuky | 20,22 g |
– nasycené | 8,01 g |
– nenasycené | 11,34 g |
–– mononenasycené | 7,59 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 22,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 123,62 g |
– cukry | 19,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 šunková klobása | Klobása | |
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky maďarské papriky | Paprika sladká | 10 g |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
1 1 červenou kapii | Paprika červená čerstvá | |
1 1 žlutou papriku | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
cuketa (nemusí být) | Cuketa čerstvá |