Nutriční hodnoty (Salát s masem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 002 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,24 g |
Tuky | 114,62 g |
– nasycené | 30,65 g |
– nenasycené | 74,49 g |
–– mononenasycené | 27,83 g |
–– polynenasycené | 46,66 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 25,60 g |
– cukry | 21,50 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 římský salát | Salát římský čerstvý | |
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
100 g 100 g sýra gouda | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
200 g 200 g pečeného vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
cukr | Cukr bílý | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |