Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové buchtičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie14 705 kJ /
3 515 kcal
Bílkoviny36,23 g
– z toho živočišné bílkoviny5,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,80 g
Tuky221,41 g
– nasycené135,94 g
– nenasycené79,71 g
–– mononenasycené69,38 g
–– polynenasycené10,33 g
––– omega 30,93 g
Vláknina24,60 g
Cholesterol 850 mg
Sodík 450 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy331,95 g
– cukry71,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
150 g 150 g kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 150 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
8-10 lžic 8-10 lžic vody (max. 150 ml) Voda 162 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
marmeláda Marmeláda jahodová
vlašské ořechy Vlašské ořechy
skořicový cukr Cukr skořicový
rozšlehané vajíčko Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.