Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 985 kJ /
475 kcal
Bílkoviny5,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,45 g
Tuky25,48 g
– nasycené16,08 g
– nenasycené8,92 g
–– mononenasycené7,89 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,13 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,07 g
– cukry3,99 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruzi Pstruh
šťáva z citronu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 lžíce 4 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
konzerva konzerva sterilované zeleniny (hrášek s kukuřicí a mrkví) Zelenina směs sterilovaná
125 ml 125 ml bílého vína Víno bílé suché 125 ml
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.