Nutriční hodnoty (Pstruh na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 985 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 25,48 g |
– nasycené | 16,08 g |
– nenasycené | 8,92 g |
–– mononenasycené | 7,89 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,07 g |
– cukry | 3,99 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruzi | Pstruh | |
šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 lžíce 4 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
konzerva konzerva sterilované zeleniny (hrášek s kukuřicí a mrkví) | Zelenina směs sterilovaná | |
125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |