Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný koláč podle Josefa Maršálka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 129 kJ /
3 138 kcal
Bílkoviny65,30 g
– z toho živočišné bílkoviny39,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,94 g
Tuky151,60 g
– nasycené87,15 g
– nenasycené54,99 g
–– mononenasycené47,77 g
–– polynenasycené7,21 g
––– omega 30,66 g
Vláknina15,14 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,71 g
Sůl4,28 g
Sacharidy370,50 g
– cukry195,84 g
––– laktóza11,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
110 g 110 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 110 g
6 g 6 g prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 g 2 g soli Sůl mořská 2 g
3 3 vejce velikosti M Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g rozpuštěného másla Máslo kravské 100 g
1 1 menší citron Citrón čerstvý 90 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
500 500 g plnotučného tvarohu v kelímku Tvaroh plnotučný
250 g 250 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 250 ml
50 g 50 g čerstvého strouhaného zázvoru Zázvor sušený 50 g
80 g 80 g univerzální mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
40 g 40 g třtinového cukru Cukr třtinový 40 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
1 g 1 g soli Sůl mořská 1 g
mísa mísa libovolného ovoce Jahody čerstvé
1 lžíce 1 lžíce univerzální mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
olej a mouka na vymazání a vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.