Nutriční hodnoty (Jahodový dezert do skleničky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 910 kJ / 2 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 206,47 g |
– nasycené | 121,45 g |
– nenasycené | 81,07 g |
–– mononenasycené | 60,07 g |
–– polynenasycené | 21,01 g |
––– omega 3 | 2,18 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 398 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 151,51 g |
– cukry | 79,51 g |
––– laktóza | 31,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti jahod | Jahody čerstvé | |
200 g 200 g vanilkových sušenek | Sušenka | 200 g |
200 g 200 g mascarpone | Mascarpone | 200 g |
180 g 180 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
cukr moučka (podle chuti) | Cukr bílý | |
čokoláda k servírování | Čokoláda mléčná 30% |