Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dezert do skleničky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 910 kJ /
2 608 kcal
Bílkoviny33,84 g
– z toho živočišné bílkoviny19,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky206,47 g
– nasycené121,45 g
– nenasycené81,07 g
–– mononenasycené60,07 g
–– polynenasycené21,01 g
––– omega 32,18 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 398 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy151,51 g
– cukry79,51 g
––– laktóza31,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti jahod Jahody čerstvé
200 g 200 g vanilkových sušenek Sušenka 200 g
200 g 200 g mascarpone Mascarpone 200 g
180 g 180 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
cukr moučka (podle chuti) Cukr bílý
čokoláda k servírování Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.