Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí salát s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 537 kJ /
1 084 kcal
Bílkoviny61,49 g
– z toho živočišné bílkoviny56,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,69 g
Tuky71,85 g
– nasycené18,28 g
– nenasycené49,53 g
–– mononenasycené24,40 g
–– polynenasycené25,13 g
––– omega 31,24 g
Vláknina11,18 g
Cholesterol 245 mg
Sodík 6,55 g
Sůl16,30 g
Sacharidy43,53 g
– cukry31,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí nebo 300 g vařených Fazole červená ledvina
300 g 300 g ryb herinků Slaneček 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 rajská jablíčka Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
trochu trochu kopru Kopr nať čerstvý
trochu trochu zelené petrželky Petržel nať čerstvá
3 3 kyselé okurky Okurka polní zavařená
3 lžíce 3 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 60 ml
4 lžíce 4 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
3 lžíce 3 lžíce majonézy Majonéza 45 g
1 lžička 1 lžička pikantní hořčice Hořčice dijonská 5 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
trochu trochu cukru Cukr bílý
1/2 svazku 1/2 svazku zelené petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.