Nutriční hodnoty (Rybí salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 537 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 71,85 g |
– nasycené | 18,28 g |
– nenasycené | 49,53 g |
–– mononenasycené | 24,40 g |
–– polynenasycené | 25,13 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 11,18 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,30 g |
Sacharidy | 43,53 g |
– cukry | 31,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí nebo 300 g vařených | Fazole červená ledvina | |
300 g 300 g ryb herinků | Slaneček | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 rajská jablíčka | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
trochu trochu kopru | Kopr nať čerstvý | |
trochu trochu zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 60 ml |
4 lžíce 4 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
1 lžička 1 lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
1/2 svazku 1/2 svazku zelené petrželky | Petržel nať čerstvá |