Nutriční hodnoty (Chřestový krém s čerstvým hráškem a pršutem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 362 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,15 g |
Tuky | 49,98 g |
– nasycené | 29,86 g |
– nenasycené | 19,42 g |
–– mononenasycené | 14,84 g |
–– polynenasycené | 4,58 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 47,20 g |
– cukry | 11,70 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g odlomených spodních částí zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 400 g |
250 g 250 g hrachových lusků | Cukrový hrášek | |
60 g 60 g pršutu | Pršut | 60 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |