Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnovo sýrové nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 467 kJ /
2 024 kcal
Bílkoviny132,86 g
– z toho živočišné bílkoviny45,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,30 g
Tuky67,47 g
– nasycené23,77 g
– nenasycené36,98 g
–– mononenasycené22,01 g
–– polynenasycené14,97 g
––– omega 30,79 g
Vláknina150,01 g
Cholesterol 619 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,13 g
Sacharidy146,27 g
– cukry29,51 g
––– laktóza8,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva cizrny Cizrna 400 g
2 2 vejce velká Vejce slepičí 140 g
100-150 g 100-150 g sýru (parmezán, gouda, chedar) Sýr kravský tvrdý 30% 125 g
1 hrst 1 hrst petrželky (i sušené, mražené) Petržel nať čerstvá
1 lžíce 1 lžíce bylinkového koření Provensálské koření
1 lžíci 1 lžíci másla velká Máslo kravské 10 g
hrubá mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá
sůl Sůl mořská
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
1 kostka 1 kostka zeleninového vývaru pro zvýraznění chuti (není nutné) Vývar zeleninový 10 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.