Nutriční hodnoty (Cizrnovo sýrové nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 467 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,30 g |
Tuky | 67,47 g |
– nasycené | 23,77 g |
– nenasycené | 36,98 g |
–– mononenasycené | 22,01 g |
–– polynenasycené | 14,97 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 150,01 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 146,27 g |
– cukry | 29,51 g |
––– laktóza | 8,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva cizrny | Cizrna | 400 g |
2 2 vejce velká | Vejce slepičí | 140 g |
100-150 g 100-150 g sýru (parmezán, gouda, chedar) | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
1 hrst 1 hrst petrželky (i sušené, mražené) | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce bylinkového koření | Provensálské koření | |
1 lžíci 1 lžíci másla velká | Máslo kravské | 10 g |
hrubá mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | |
sůl | Sůl mořská | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
100 g 100 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 100 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
3 kuličky 3 kuličky pepře | Pepř černý | |
1 kostka 1 kostka zeleninového vývaru pro zvýraznění chuti (není nutné) | Vývar zeleninový | 10 ml |