Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 152 kJ /
753 kcal
Bílkoviny87,80 g
– z toho živočišné bílkoviny84,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky33,59 g
– nasycené13,02 g
– nenasycené17,02 g
–– mononenasycené13,70 g
–– polynenasycené3,32 g
––– omega 30,06 g
Vláknina11,36 g
Cholesterol 178 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy22,40 g
– cukry8,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa (bůčku a plece) Vepřová kýta 400 g
20 g 20 g sádla Sádlo vepřové 20 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžičky 2 lžičky koření mletý zázvor Zázvor sušený mletý 10 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
vývar z kostí na podlévání Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.