Nutriční hodnoty (Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 152 kJ / 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 33,59 g |
– nasycené | 13,02 g |
– nenasycené | 17,02 g |
–– mononenasycené | 13,70 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 11,36 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,40 g |
– cukry | 8,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového masa (bůčku a plece) | Vepřová kýta | 400 g |
20 g 20 g sádla | Sádlo vepřové | 20 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžičky 2 lžičky koření mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | 10 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar z kostí na podlévání | Vývar masový |