Nutriční hodnoty (Rozmarýnová kuřecí játra na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
Tuky | 51,35 g |
– nasycené | 22,04 g |
– nenasycené | 24,86 g |
–– mononenasycené | 19,95 g |
–– polynenasycené | 4,91 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,44 g |
Sacharidy | 24,28 g |
– cukry | 9,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
1 lžička 1 lžička sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
25 g 25 g selského špeku | Špek | 25 g |
80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
70 g 70 g pórku | Pórek čerstvý | 70 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 lžička 1 lžička rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 15 ml |
100 ml 100 ml sherry (nebo červené víno) | Sherry | 100 ml |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |