Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rozmarýnová kuřecí játra na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 848 kJ /
920 kcal
Bílkoviny56,24 g
– z toho živočišné bílkoviny51,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,66 g
Tuky51,35 g
– nasycené22,04 g
– nenasycené24,86 g
–– mononenasycené19,95 g
–– polynenasycené4,91 g
––– omega 30,04 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 2,27 g
Sůl5,44 g
Sacharidy24,28 g
– cukry9,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
1 lžička 1 lžička sádla Sádlo vepřové 15 g
25 g 25 g selského špeku Špek 25 g
80 g 80 g cibule Cibule čerstvá 80 g
70 g 70 g pórku Pórek čerstvý 70 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžička 1 lžička rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky Sójová omáčka Shoyu 15 ml
100 ml 100 ml sherry (nebo červené víno) Sherry 100 ml
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.