Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 550 kJ /
7 302 kcal
Bílkoviny115,74 g
– z toho živočišné bílkoviny96,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,05 g
Tuky581,76 g
– nasycené361,89 g
– nenasycené196,35 g
–– mononenasycené174,15 g
–– polynenasycené22,20 g
––– omega 36,16 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 2,73 g
Sodík 1,85 g
Sůl3,68 g
Sacharidy394,84 g
– cukry292,64 g
––– laktóza43,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
750 g 750 g mascarpone Mascarpone 750 g
600 ml 600 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 600 ml
115 g 115 g moučkového cukru Cukr bílý 115 g
100 g 100 g borůvek Borůvky čerstvé 100 g
deleted z 1,5 deleted z 1,5 citronová kůra z 1,5 citronu Citronová kúra čerstvá
zdobení (borůvky, maliny a máta) Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.