Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 349 kJ /
1 278 kcal
Bílkoviny93,16 g
– z toho živočišné bílkoviny86,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,74 g
Tuky72,47 g
– nasycené46,52 g
– nenasycené22,79 g
–– mononenasycené20,02 g
–– polynenasycené2,77 g
––– omega 31,33 g
Vláknina9,77 g
Cholesterol 418 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy59,14 g
– cukry10,25 g
––– laktóza6,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí prso z domácího kuřete (i s kůží a přilehlou částí křídla) Kuře prso 350 g
1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 špetka 1 špetka uzené papriky Paprika uzená
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený 2.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 1.25 g
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené cibule Cibule sušená 2.5 g
sůl Sůl mořská
máslo na vymazání Máslo kravské
strouhanka na vysypání Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.